Siemens Xhelibri 2 (За колекционери)

10 Мар, 2016 19:31 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 3000 ден.
Одлично сочуван телефон за колекционери кои сакаат одлично телефонче купено е во Germanos и работи само на ONE картичка. Цената е 3000 денари истотака доколку сте заинтересирани оставете понуда за телефонот преку е-маил/смс или јавете се.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075654588 Име: Игор

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот