Се продава iPhone 5S Spacegrey + поклон 5 маски (водоотпорна и маска полнач)

09 Фев, 2016 12:57 Се продава од Битола Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 300 EUR
iPhone 5S 16 Gb, Spacegrey,neverlock, со кутија, слушалки, оригинален полнач/кабел, маска за под вода, маска полнач и 3 други маски од висок квалитет.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078207987 Име: Бети

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот