Се продава Huawey Ascend Y511

15 Фев, 2016 13:12 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 2000 ден.
Се продава Huawei Ascend Y511. Телефонот е користен една година, купен е од Neptun,ниту еднаш не е сервисиран и е во прилично добра состојба. Екранот е 4.5 инчи, а бојата е црна. Подетални спецификации може да се најдат на следниот линк http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y511-5910.php .
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078 414 677 Име: Андреј

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот