Ruter XIAOMI Youth 2.4GHz

07 Јан, 2016 14:00 Се продава од Скопје Категорија: Компјутери // Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: 1 ден.
Продавам нов неодпакуван рутер Xiaomi Youth ,wall trought техноилогија со екстремно мали димензии ,спакуван ко Парфем :D го продавам дека нарачав два еден ко рутер друг ко репетитор али еден заврши работа. Го продавам колку го купив,ako некој е заинтересиран нека пиши на форум или кај сака
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075204460 Име: RObert

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот