Canon IXUS 130

09 Дек, 2015 23:40 Се продава од Штип Категорија: Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: 120 EUR
Продавам Canon IXUS 130 Optical Zoom 4x Megapixels 14.1 Video (max res/format) 1280 x 720 at 30fps Max output resolution 4320x3240 ISO settings Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 071/240-899 Име: Горан - Goth50

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот