Монитор LG 22M45HQ-B

02 Ное, 2015 12:35 Се продава од Охрид Категорија: Компјутери // Делови

Обнови Измени Избриши
Цена: 5500 ден.
Се продава нов монитор LG 22M45HQ-B 22" со VGA и HDMI приклучок
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078217786 Име: Riste

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот