Графичка Карта GTX750

02 Ное, 2015 12:32 Се продава од Охрид Категорија: Компјутери // Делови

Обнови Измени Избриши
Цена: 6000 ден.
Се продава нова графичка Gigabyte GTX750 GDDR5 2GB
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078217786 Име: Riste

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот