QI Standard Wireless Charger / Charging Pad

05 Дек, 2015 19:08 Се продава од Штип Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: 350 ден.
Specifications: 1. Input: 5V, 1.8A 2. Output: 5V, 1A 3. Interface: Micro USB 4. Color: Black 5. Weight: 8.78 oz / 249 g ... 1 x Wireless Charger Pad 1 x USB Cable
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 071 237 794 Име: Daniel

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот