ITNO

18 Окт, 2015 02:42 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 1000 ден.
Itno se prodava alcatel one touch 802.Kontakt 071820209 ili na emai :macas22@outlook.com
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 071820209 Име: Marija

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот