LG Joy нов со гаранција од ВИП

21 Сеп, 2015 08:30 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 3500 ден.
Продавам LG Joy нов со гаранција од ВИП
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 077524715 Име: Pece

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот