Декодирање и софтверска поправка на ЛГ и Самсунг телефони

21 Ное, 2015 19:31 од Скопје Категорија: Телефони // Услуги и сервис

Обнови Измени Избриши
Цена: 200 ден.
Декодирање и софтверски поправки на избришана ефс партиција,имеи број,сериски број,FRP Lock и Reactivation Lock и ред други проблеми на SAMSUNG и LG мобилни телефони.Декодирањето е на лице место со време на траење од 5 до 30 минути, а цените се движат од 200 до 500 денари зависно од моделот. Контакт : Viber = +38975651213 Контакт : Skype = easy1news
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075651213 Име: Зоки

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот