Продавам iPad 2 16GB Wifi црн

06 Фев, 2013 18:06 Се продава од Скопје Категорија: Таблети // Таблети

Обнови Измени Избриши
Цена: 290 EUR
Како што гласи насловот, продавам iPad 2 16GB Wifi, црн. Со него доаѓа оригиналната кутија, оригиналните кабел и полнач, во кутијата е сеуште и целофанот со кој што дојде ај падот. Одлично е сочуван, нема гребаници, ниту оштетувања! Работи одлично, на 6.1 софтвер. Никогаш немал џеилбрејк со што гаранцијата му е сеуште валидна. Да напоменам дека е купен од Дуна компјутери и дека има уште 2 месеци и некои 10тина дена гаранција. За цената можам да бидам малку флексибилен.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078244443 Име: Филип

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот