Купувам Нокиа Лумиа 1520 или Лумиа 930

04 Јул, 2015 12:29 Се купува од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Купувам Нокиа Лумиа 1520 или Лумиа 930.. Понуди на меил
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078232796 Име: Цаки

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот