Декодирање на сите мобилни телефони

17 Јун, 2015 15:35 од Скопје Категорија: Телефони // Услуги и сервис

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Декодирање на сите мобилни телефони вклучувајки ги Samsung Ace 4, Samsung S6, Note 4 итн, Htc M9, M8, Desire 610, Desire 510, Desire 310 итн, LG F60, G3, G4, G2 mini, LG Spirit итн. После декодирањето гаранцијата продолжува(не се губи). За повеќе информации јавете се на: 075421493 или 02 5211 745
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075/421-493 Име: Алфа Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот