Oргинални SanDisk мемориски картички

16 Јун, 2015 15:39 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Oргинални SanDisk мемориски картички почнувајќи од 2GB до 16GB. За повеќе информации јавете се на 075/421-493 или 02/5211-745
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075/421-493 Име: Алфа Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот