iPad Air 16gb

14 Јун, 2015 13:14 Се продава од Велес Категорија: Таблети // Таблети

Обнови Измени Избриши
Цена: 150 EUR
Се продава iPad Air 16gb без оригинален полнач.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075684146 Име: Ристе

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот