Prodavam iPhone 3G 8GB

01 Јун, 2015 15:35 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 1500 ден.
Продавам iPhone 3G 8GB купен околу 2009 година. Телефонот е целосно функционален, доаѓа заедно со полнач, заклучен на T-Mobile. Фотографиите се од самиот телефон.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 071 285-385 Име: Callidus

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот