Продавам Nexus 9 таблет

25 Мај, 2015 21:40 Се продава од Скопје Категорија: Таблети // Таблети

Обнови Измени Избриши
Цена: 20000 ден.
Продавам Нексус 9 таблет. Користен половина месец со преостанати 11 и пол месеци гаранција од анхоч. Таблетот е сочуван и е како нов. Го продавам бидејки таблетот ми беше даден како поклон и не ми е потребен.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Име: Мартин

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот