iPhone 5 R-SIM

09 Мај, 2015 19:45 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 175 EUR
Telefonot e okej socuvan, ima nekoi grepki, ama raboti se perfektno.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 077 879 151 Име: Хритијан

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот