Купувам Samsung Galaxy Note 4 (Black)

06 Апр, 2015 19:53 Се купува од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Како што гласи насловот на огласот барам Note 4 исклучиво црн со гаранција и се што оди со него.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Име: X

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот