Декодирање на сите мобилни телефони

02 Апр, 2015 15:31 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Декодираме се од HTC што е на QualCom и MediaTek вклучувајќи и HTC Desire 200, 300, 310, 500, 610, HTC One M7, One Mini, One Mini2, One M8, One X од било кој оператор без губење на гаранцијата. Просек времетраење на декодирањето е половина час до 2 часа :D и се останато од мобилни телефони, сервис, откуп и продажба на половни и нови мобилни телефони
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075/421-493 Име: Алфа Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот