Продавам нов Samsung Galaxy Trend Lite

28 Мар, 2015 12:19 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 4500 ден.
Продавам нов неупотребуван Samsung Galaxy Trend Lite, со гаранција.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 071/334-717 Име: Nikola

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот