Продавам LG G3

27 Мар, 2015 20:40 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 270 EUR
Стар 4 месеци, dobro сочуван,работи на сите мрежи (neverlocked)
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 076-489-891 Име: Влатко

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот