Menuvam Samsung Galaxy Note 3 za iphone 5s

13 Мар, 2015 21:17 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 350 EUR
Menuvam Note 3 kako nov bez grepka crna boja za iphone 5s grey neverlock.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070288000 Име: Zoran

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот