Afox Nvidia GTS250

15 Мар, 2015 16:17 Се продава од Скопје Категорија: Компјутери // Делови

Обнови Измени Избриши
Цена: 2000 ден.
Prodavam Afox Nvidia GTS250,1GB DDR3 Ram,256bit-na,HDMI DVI VGA.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078-227-265 Име: David

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот