Alcatel mini idol 6012x

03 Мар, 2015 23:46 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 4500 ден.
Купен од т-мобиле пред десет месеци, како нов отклучен и lg l40 стар еден месец од Оне скоро нов со гаранции lg 3000 a alcatel 4500 денари
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075553443 Име: Александар

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот