Декодирање на сите модели од Alcatel, Samsung, HTC, LG, ZTE

28 Фев, 2015 15:13 од Скопје Категорија: Телефони // Услуги и сервис

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Декодирање на сите модели од Alcatel, Samsung, HTC, LG, ZTE и Huawei. Повеќето модели на лице место за 10 до 20 минути. + вметнување на јазични пакети за повеќето модели. Располагаме и со професионален хардвер сервис и оригинални и копија резервни делови за најпознатите брендови. За повеќе информации јавете се на: 075/421-493 или 02/5211-745
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075/421-493 Име: Алфа-Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот