Thomas Earnshaw Holborn рачен часовник

24 Фев, 2015 11:24 Се продава од Скопје Категорија: Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Продавам часовник со механичко т.е. автоматско движење. Водоотпорен до 50 метри со две годишна интернационална гаранција. Купен е од официјална продавница на Thomas Earnshaw и доаѓа со две кутии. Ременчето е кафеафо и кожно.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Име: Noc32

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот