Продавам HTC ONE V

15 Фев, 2015 14:03 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 3500 ден.
Продавам HTC ONE V црн, добро сочуван, неотваран, несервисиран, со оригиналната кутија, полнач и сите документи.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070260843 Име: Анонимен

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот