Продавам Galaxy S5

12 Фев, 2015 18:27 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 350 EUR
Телефонот е одлично сочуван, со гаранција од Т-мобиле, со комплет опрема.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070643904 Име: Горан

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот