Nokia Lumia 610, во одлична состојба, краток период користен

10 Фев, 2015 00:51 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 60 EUR
Nokia Lumia 610, црн, во одлична состојба, краток период користен
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 077514700 Име: Мартин

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот