Оригинална батерија за Samsung galaxy Note 3

06 Фев, 2015 19:07 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: 500 ден.
Продавам оригинална батерија за Samsung galaxy Note 3 бидејќи моментално имам две и оваа ми е вишок. Батеријата е исправна и не е подуена, со неа се вадат 4-4,5 часа скрин он тајм на Ноте3 со киткет.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Име: Филип

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот