Продавам Нексус 3 фулл пакување без гребка. Екстра цена

05 Фев, 2015 17:30 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
телефонот е со се кутија и документи без точка на него
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 22332232 Име: ace

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот