ФОЛИИ ЗА ЕКРАН - G2, Note 3 & Mini 2

03 Фев, 2015 22:29 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: 50 ден.
**Заштитни фолии за екран** LG G2 | Samsung Note 3 | Samsung Mini 2 = 50 денари парче **Заштитна маска за LG G2** Слика: http://i62.tinypic.com/33dccix.jpg - со бела рамка =300 денари + гратис фолија за екран
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070277532 Име: Марко

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот