купувам Blackberry q10

30 Јан, 2015 19:11 Се купува од Прилеп Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Kупувам Blackberry q10 да е црна боја по можност и да не оштетен или заклучен. контакт преку емаил crnoto.crnoto@gmail.com
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 071855855 Име: Goran

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот