se prodava alkatel pop c5

25 Јан, 2015 20:02 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 4500 ден.
Telefonot e kupen od ONE istiot e koristen so maska i folija na ekranot
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 072260956 Име: c5

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот