Купувам евтин телефон

24 Јан, 2015 00:19 Се купува од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 1000 ден.
Значи барам телефон кој што ке биде многу евтин накај 1000 денари да биде на отварање(преклоп) и да работи на сите оператори.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 076-443-030 Име: Мартин

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот