Se prodava Sony Xperia M2 pod garancija od T-Mobile

13 Јан, 2015 06:46 Се продава од Битола Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 9000 ден.
Se prodava Xperia M2 rabotena se vkupno mesec i pol,ushte e pod garancija od t-mobile,telefonot nema ni draska na nego bukvalno. Raboten e od prv den so screen protectori na dvete strani i silikonska maska.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070283733 Име: ssss

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот