Распродажба нови и половни маски за ајфон 4,5,нексус 5,сгс4...

10 Јан, 2015 23:27 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: 150 ден.
http://forum.gsm.mk/threads/%D0%A0%D0%B0%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B6%D0%B1%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D1%98%D1%84%D0%BE%D0%BD-4-5-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D1%81-5-%D1%81%D0%B3%D1%814.24637/
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 0721372767 Име: bumble

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот