продажба и откуп на мобилни телефони

04 Јан, 2015 20:20 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 2000 ден.
продавам алкател от991- 2000ден алкател поп ц1- 2000ден алкател от807- 1000ден
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078511961 Име: албертино

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот