Poloven bezicen i faks

06 Ное, 2014 19:11 Се продава од Охрид Категорија: Телефони // Фиксни тел. и факсови

Обнови Измени Избриши
Цена: 1000 ден.
Poloven bezicen telefon Samsung---1000 poloven Faks Olympia---1000
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075-557-347 Име: Stevco

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот