Оригинални Samsung полначи

26 Авг, 2014 13:08 од Скопје Категорија: Телефони // Услуги и сервис

Обнови Измени Избриши
Цена: 1200 ден.
Оригинални Samsung полначи за сите модели на Samsung За повеќе информации јавете се на: 075/421-493 или 02/521-1745
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075-421/493 Име: Алфа-Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот