Oргинални Belkin iPhone 5 кабли

19 Авг, 2014 13:12 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: 600 ден.
Нови Belkin iPhone 5 кабелчиња во различни бои. За повеќе информации јавете се на: 075/421-493 или 02/521-1745
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075-421/493 Име: Алфа-Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот