Оргинални батерии за сите мобилни телефони

18 Авг, 2014 14:35 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Продаваме оргинални батерии за сите мобилни телефони. За повеќе информации јавете се на: 075/421-493 или 02/521-1745
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075-421/493 Име: Алфа-Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот