Сечење на сим картички

18 Авг, 2014 13:30 од Скопје Категорија: Телефони // Услуги и сервис

Обнови Измени Избриши
Цена: 100 ден.
Сечење на сим картички од Нормална во мини или од мини во нано..Само за 100 денари. За повеќе информации јавете се на: 025211745 или 075-421/493
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075-421/493 Име: Алфа-Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот