Оригинални нови батерии за Мобилни Телефони

23 Јул, 2014 17:15 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Продаваме оригинални батерии за сите мобилни телефони..... Самсунг,Ајфони,Алкател.Сони Ериксон,Хпериа и сте други мобилни телефони.... Цената се движи од 400 па се нагоре во зависнот од моделот на вашиот мобилен телефон
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075-421/493 Име: Алфа-Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот