Откуп на нови и користени мобилни телефони

22 Јул, 2014 17:47 Се купува од Скопје Категорија: Телефони // Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Вршиме откуп на нови, користени и расипани (од поновите модели) мобилни телефони. Исплата на лице место. За повеќе информации јавете се на: 075/421-493.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075/421-493 Име: Алфа Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот