USB кабли за мобилни телефони

21 Јул, 2014 15:49 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Oригинални usb полначи за Ajфон 3G/3GS/4G/4GS/5G/5S/5C и сите други Ајпади За повеќе информации јавете се на 025211745 или 075421493
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075-421/493 Име: Алфа-Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот