Универзален држач за во кола

17 Јул, 2014 17:43 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: 350 ден.
Универзален држач за кола која може да ја монтирате на стакло. За повеќе информации јавете се на 025211745 или 075421493
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075-421/493 Име: Алфа-Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот