Заштитни фолии (sreen protectors) за сите мобилни телефони

17 Јул, 2014 17:01 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Заштитете си ги екраните на мобилните телефони од гребанатинки и вода. Продаваме најевтини и најквалитетни заштитни фолии за сите најнови модели на мобилни телефони.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075/421-493 Име: Алфа- Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот